Cocker Spanielklubben avdelning Uppland

Rallylydnad

Varje år arrangerar Cocker i Uppland ett  Cocker Mästerskap (CM) i Rallylydnad för våra medlemmar. Detta är något som brukar vara mycket  uppskattat och framförallt av våra cockrar! Det blir ofta en halvdag, men beroende såklart på  antal deltagare. Det finns; nybörjar-, fortsättning- avanserad- eller mästarklass. Sist men inte minst utses Mästarnas Mästare, här möts vinnarna i varje klass.  Tävlingen avslutas med en prisutdelning i varje klass.

 Våra CM är till för att främja gemenskap i klubben. De ger tillfällen att träffas och ha trevligt tillsammans, här har man även möjlighet att komma och titta hur rallylydnad går till och vill man prova på att tävla så är detta ett utmärkt tillfälle att göra det, då klubbkompisarna är där och stöttar.  Våra CM är till för alla, från nybörjare till de mer erfarna ekipagen. Alla är lika välkomna att vara med!

 I mån av  intresse från våra medlemmar arrangerar vi också rallyträningar, både för nybörjare och för er som kommit en bit på väg.

cm17

 

CM 2019 Rallylydnad

CM i Rallylydnad 2019

Lördagen den 21 september samlades ett härligt gäng medlemmar i avd. Uppland och tävlade CM i rallylydnad. Domare denna dag var Liss-Britt Elegård.

Det var en trevlig dag med fint väder och trevligt umgänge, efter tävlingen blev det gemensam lunch och fika!

 Stort grattis till Meja och Malin som blev Mästarnas Mästare 2019!

MM Meja CM 19

 

Nybörjarklass:

GULD Minna & Malin 94 poäng

Minna cm 19

SILVER Herman & Sussi 57 poäng

received_529459007826271

BRONS Rocco, diskad

Rocco cm19

 

Fortsättningsklassen:

 GULD Meja & Malin 75 poäng

Meja CM 19

 

Mästarklass:

GULD Jerry & Pia 90 poäng

Jerry CM 19

 Stort Grattis till alla duktiga ekipage!

Tack alla för en trevlig dag!

untitled