Cocker Spanielklubben avdelning Uppland

Nyheter 2016

Adventspromenaden var jätte trevlig och det blev rekord på deltagande denna gången.
28 fyrbenta och 24 2-benta och det är toppen bra.

Tack för en trevlig dag

Här finns bilder från dagen

isHJLQ75CY


 CM i Utställning är bestämt att vara den 8 april i Ärentuna ridhus och vi hoppas att allt blir lika trevligt och bra som vi alltid haft det.

Cockershow i Vendel går av stapeln den 27 Maj så ni kan planera in den i god tid med.


Uppdaterat med bilder och resultat från Jällas inofficiella hundutställning alla raser.


CM Rally lydnad uppdaterat med resultat och bilder.

Uppdaterat med bilder och resultat från årets CM I Viltspår.

Bilder och resultat från årets cockerrace finns inlagt nu.

Nu är det inlagt och klart med Resultat och Bilder från Vendel.

 

Nu finns alla bilder och placeringar från vårat CM utställning uppdaterat. 
Vill tacka er alla för en mycket trevlig dag.

 

Det har varit cockerpromenad vid Wiks slott, det var ett glatt gäng som njöt av det härliga vår vädret! Bilder  från promenaden finns att se under fliken promenader eller klicka här!

Gruppbild 10 april 2016

Återigen har flitens lampa lyst i Västerås. 7 glada mattar med lika, till en början, glada hundar har varit på kurs i utställningstrimning. Även den här kursen hade Monica Riscoll som instruktör som alltid lika glad och pedagogisk. Lurviga hundar agick efter 5 timmar hem släta och snygga.  Tack Monica för en återigen trevlig dag med många glada skratt och ett tack till er flitiga deltagare

trim

trim0

trim1

trim2

trim3

trim4

trimfika

Nu har vi haft vår första Drop-in träning. Vi var 6 hugade 2-benta som kom till Kristallen i Uppsala med taggade hundar. Så trevligt och nyttigt. Vi tränade att "gå fint i ringen" lite nosework, kontaktövningar och vanlig socialträning som att INTE rusa runt som en raket utan lugnt och sansat hålla sig nära och helst inte ljuda  Tack alla som kom, det här gör vi om om två veckor! Hoppas att fler kommer och har skoj med oss! 
Här kommer några bilder från kvällen.

cocktr

 

 

cocktr2
Här försöker vi få till ett gruppfoto med alla vovvarna.
cocktrgrupp
Lite mörkt hade det blivit men vi fick med alla ändå 
 

 

”DROP IN” TRÄNING

 

Känner du och din 4-fotade kompis att ni är lite ringrostiga efter alla helger och mörka kvällar? Då kanske ni ska komma på ”Drop In” träning vid Kristallen här i Uppsala.

 Nu när vi går mot ljusare tider tänker vi starta en träningskväll varannan vecka vid Kristallen. Ni kan börja ”Droppa in” från kl 18.00 den 31 mars och vi håller på fram till ca 20.30.

 Vår ambition är att vi ska hjälpa varandra med det vi vill träna på, inga krav utan vi hjälper varandra efter bästa förmåga. Det kan tex vara rallylydnad, vanlig lydnad, utställningsträning, nosework eller kanske bara vanlig social träning för din kompis. Vi träffas och har trevligt och roligt tillsammans utan krav på att vara ”duktig”.

 Vid behov av träningsmaterial så får du ta med eget.

 Vi ses vid Kristallen

 Axel Johanssons gata 4 , 754 50 Uppsala

 Från Stockholm svänger man av Uppsala S och kör rakt fram de 2 första rondellerna. När man passerat Ikea så är det en rondell till där tar man höger och sedan direkt vänster i korsningen som kommer snabbt. Kör rakt fram till en ny rondell som man kör rakt igenom och nästa rondell så tar man höger (livets Ord finns där) kör tills vägen svänger vänster och följ den sedan runt hela huset då vi håller till på baksidan.

 Det finns även bra vägbeskrivning på eniro

12nov11_1 12nov11_29
 Träning av hundar är ju jätte skoj.
Välkomna.